• Naslovna RSS Feed

   Broj pregleda: 877 
  Međunarodna naučna konferencija Sinteza 2015, na temu istraživanja iz različitih oblasti poslovanja (Synthesis 2015, International Scientific Conference of Business-Related Research) biće održana u Beogradu od 15. do 17. aprila 2015.


  Sinteza 2015 predstavlja idealnu priliku za učesnike da prezentuju svoje radove i rezultate istraživanja široj javnosti, kao i za razmenu iskustava i ideja sa drugim uglednim stručnjacima iz relevantnih oblasti.Konferencija je osmišljena i kao platforma za dijalog i diskusiju o najnovijim dostignućima iz oblasti ekonomije, menadžmenta, finansija, bankarstva, investicija, turizma i hotelijerstva, računovodstva, osiguranja, preduzetništva, marketinga, trgovine, menadžmenta ljudskih resursa, poslovnog prava, energetske efikasnosti, jezika struke, primenjene informatike i programiranja, i bezbednosti informacija na Internetu.


  Pozivamo Vas da uzmete učešće u radu konferencije i pošaljete svoje naučne radove, i time doprinesete uspešnoj realizaciji konferencije. Krajnji rok za dostavljanje radova je 1.03.2015. Zvanični jezici konferencije su srpski i engleski. Radovi moraju biti napisani i prezentovani na jednom od ta dva jezika.Svi prihvaćeni radovi u celosti će biti objavljeni i javno dostupni u okviru portala konferencije. Svakom radu biće dodeljen DOI broj, referenca na Google Scholar-u, a zbornik radova će nositi ISBN broj.


  Radujemo se predstojećem susretu!


   Broj pregleda: 4959 

  Završnom ceremonijom u hotelu Continental Beograd, dana 21.12.2010. dodeljena su međunarodna priznanja Diskobolos, proglašena su ovogodišnja najkvalitetnija rešenja u primeni informacionih i komunikacionih tehnologija u gotovo svim sferama privrede i vanprivrede. Imali smo priliku videti i prezentaciju velikog broja prispelih ostvarenja iz USA, Indije, Velike Britanije, Belgije, Italije, Španije, Rumunije, Bugarske, kao i bivših jugoslovenskih zemalja. Naučno-istraživački portal Singipedia dobio je posebno priznanje u kategoriji Web ostvarenja.

  Portal Singipedia je nastao kao ideja rektora Univerziteta Singidunum, prof. dr Milovana Stanišića, za stalnim širenjem naučno-istraživačkog rada, a kreirao ga je tim mladih kadrova Univerziteta Singidunum - prof. dr Nemanja Stanišić, doc. dr Marko Šarac, mr Dalibor Radovanović, Dušan Stamenković, MSc, Aleksandar Mihajlović, MSc i Marko Petrović. Portal poseduje oko 2300 naučno-istraživačkih radova, kao i preko 3800 članova.
  Specijalno priznanje Diskobolos

  Objavio:  Broj pregleda: 5903 
  Kategorija:
  1. Naučni rad

  Profesor dr Milovan Stanišić, rektor Univerziteta Singidunum, održao je gostojuće predavanje u Centru za razvoj karijere Univerziteta Singidunum na temu „Teorija uspeha“.
  Ovo je prvo u seriji predavanja koja će biti organizovana na Univerzitetu Singidunum i predstavlja jedinstvenu priliku da se sazna nešto više o ovoj temi od nekoga ko dugo godina izučava i praktikuje teoriju i tehnike za postizanje uspeha, što može pomoći u daljem profesionalnom i ličnom razvoju i pružiti pomoć u ostvarivanju životnih ciljeva. Materijale možete preuzeti u prilogu članka.
  ...

  Strana 1 od 3 1 2 3
Copyright © Univerzitet Singidunum