• Naslovna RSS Feed

   Broj pregleda: 1041 


  Sa zadovoljstvom vas pozivamo na prvu međunarodnu konferenciju SINTEZA 2014 koja se održava 25. aprila 2014. godine na Univerzitetu Singidunum.


  Cilj Konferencije je da se integralno razmotri uticaj internet tehnologija i visok stepen inovacija na različite oblike poslovanja u finansijskim institucijama, računovodstvu, reviziji, osiguranju, turizmu i hotelijerstvu, upravljanju ljudskim resursima, inženjerstvu, obrazovanju i sportu. Savremeno poslovanje počiva na informacionim tehnologijama, od proizvodnje i usluga, do marketinga. Web servisi, mobilne tehnologije, bežični sistemi i multimedijalni sadržaji uz koncepte bezbednosti na internetu povećali su obim transakcija uz optimizaciju poslovnih procesa. Informacione i komunikacione tehnologije omogućile su razvoj poslovanja u globalnim razmerama.


  Rad Konferencije odvija se u okviru sekcija, okruglih stolova, predavanja po pozivu i prezentacija. Prateći deo konferencije će obuhvatiti prezentaciju renomiranih kompanija iz zemlje i okruženja.  Praćenje Konferencije Sinteza biće omogućeno putem linka.


  Radni jezici konferencije su srpski i engleski, a odabrani radovi će biti predloženi za publikovanje u časopisu Singidunum Journal. Svaki od radova imaće svoj DOI broj, citat na Google Scholar-u, a zbornik radova će nositi ISBN i ISSN broj.
   Broj pregleda: 4037 

  Završnom ceremonijom u hotelu Continental Beograd, dana 21.12.2010. dodeljena su međunarodna priznanja Diskobolos, proglašena su ovogodišnja najkvalitetnija rešenja u primeni informacionih i komunikacionih tehnologija u gotovo svim sferama privrede i vanprivrede. Imali smo priliku videti i prezentaciju velikog broja prispelih ostvarenja iz USA, Indije, Velike Britanije, Belgije, Italije, Španije, Rumunije, Bugarske, kao i bivših jugoslovenskih zemalja. Naučno-istraživački portal Singipedia dobio je posebno priznanje u kategoriji Web ostvarenja.

  Portal Singipedia je nastao kao ideja rektora Univerziteta Singidunum, prof. dr Milovana Stanišića, za stalnim širenjem naučno-istraživačkog rada, a kreirao ga je tim mladih kadrova Univerziteta Singidunum - prof. dr Nemanja Stanišić, doc. dr Marko Šarac, mr Dalibor Radovanović, Dušan Stamenković, MSc i Aleksandar Mihajlović. Portal poseduje oko 2300 naučno-istraživačkih radova, kao i preko 3800 članova.
  Specijalno priznanje Diskobolos
  Objavio:  Broj pregleda: 4837 
  Kategorija:
  1. Naučni rad

  Profesor dr Milovan Stanišić, rektor Univerziteta Singidunum, održao je gostojuće predavanje u Centru za razvoj karijere Univerziteta Singidunum na temu „Teorija uspeha“.
  Ovo je prvo u seriji predavanja koja će biti organizovana na Univerzitetu Singidunum i predstavlja jedinstvenu priliku da se sazna nešto više o ovoj temi od nekoga ko dugo godina izučava i praktikuje teoriju i tehnike za postizanje uspeha, što može pomoći u daljem profesionalnom i ličnom razvoju i pružiti pomoć u ostvarivanju životnih ciljeva. Materijale možete preuzeti u prilogu članka.
  ...

  Strana 1 od 2 1 2
Copyright © Univerzitet Singidunum